De Snoepbox
Online verkoop van snoep cadeaus en verrassings boxen, Gevulde snoeppotten en snoeptrommels.
De zekerheden van https://www.desnoepbox.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Waarom ben ik een snoep cadeau webshop begonnen?
Ik werd ziek en kwam thuis te zitten het begon te snel te vervelen, na wat zoeken op het internet ben ik na overleg met diverse instanties begonnen met De Snoepbox en De Snoeptent, De Snoepzak.
Verkoop op De Snoepbox leuke maar vooral ook lekkere snoep cadeaus waar iedereen vrolijk van word.
Doe het nu een paar uurtjes per dag omdat meer niet kan, en hier hou ik ook rekening mee.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.