DeLichtwinkel
www.delichtwinkel.nl is een webshop met een groot assortiment plafondventilatoren. De site richt zich op het publiek dat hoge eisen stelt aan kwaliteit en uitstraling op het gebied interieurinrichting.
De webshop biedt een ruim assortiment plafondventilatoren van diverse gerenommeerde fabrikanten en daarnaast een uitgebreid aanbod van staande ventilatoren, tafelventilatoren, industriƫle ventilatoren, infrarood heaters en diverse andere apparatuur.
9,3
33 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 30 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Jacqueline Lueb
  Review voor DeLichtwinkel

  Onlangs de ECO Genuino 122 plafondventilator aangeschaft en inmiddels ook al gemonteerd aan het plafond.
  Het monteren is even een klus, maar de gebruiksaanwijzing is heel duidelijk.
  De Ventilator voldoet aan al onze verwachtingen.
  Geruisloos, variabele standen....soms alleen een zacht briesje en bij extreme warmte een verkoelende wind.
  De vorm en het hout zijn uniek qua design en het geheel ziet er prachtig uit.
  Een funktioneel en een mooie aanvulling van ons interieur.
  In de winter kun je ook gebruik maken van de ventilator door de winterstand, waarbij de hoge warme lucht naar beneden gebracht wordt. Heel blij met de aanschaf!

 • Leonard Visscher
  Geverifieerde klant van DeLichtwinkel

  Op het moment van bestelling was de "Casafan" plafond ventilator in de door mij gewenste uitvoering niet direct leverbaar, maar de toegezegde leverdatum werd ruimschoots gehaald.
  Ik ben aangenaam verrast door de compleetheid en de kwaliteit van de levering.
  Het kwam met een duidelijke montage beschrijving met praktische tekeningen, inclusief alle (+1 extra) montage schroeven en 2 bruikbare schroevendraaiers, een voor de elektro en eentje voor de montage schroefverbindingen.

 • Hoe beoordeel je DeLichtwinkel?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Maus
  Geverifieerde klant van DeLichtwinkel

  Zeer tevreden over DeLichtwinkel. De aangekochte Eco Plano II 112 Plafond Ventilator bleek na bestelling helaas uitverkocht, maar werd binnen twee weken geleverd. Veel eerder dan de eerder aangegeven leverdatum, top! En de ventilator? Die is echt geweldig. Gemakkelijk te monteren, eenvoudig in gebruik d.m.v. afstandbediening en super stil! Aanrader!

 • Carla van de Sanden
  Geverifieerde klant van DeLichtwinkel

  Ben zeer tevreden, voor de 2de keer wat besteld, en nergens geen probleem ondervonden. Levering ruim binnen de afgesproken tijd. Dank U

 • Dirk Rolandus
  Geverifieerde klant van DeLichtwinkel

  Super service keurig en netjes

 • Eric Wijnans
  Geverifieerde klant van DeLichtwinkel

  Een plafondventilator besteld korte levertijd goede info over verzending. Een topproduct compleet ontvangen echt een aanrader

 • Heidi De clercq
  Geverifieerde klant van DeLichtwinkel

  Correct en snel geleverd

 • Jan François
  Geverifieerde klant van DeLichtwinkel

  Ventilator doet zijn werk echter wordt verkocht als massief hout. Klopt niet. Zijn holle vleugels.

 • Rien Eerland
  Geverifieerde klant van DeLichtwinkel

  Cf afspraak geleverd. Tevreden met het gekochte produkt

 • Leo Zegeren
  Geverifieerde klant van DeLichtwinkel

  Op 2 mei 2 plafondventilatoren besteld en daarbij aangegeven deze af te leven op een PostNL steunpunt omdat het afleveradres een verenigingsaccommodatie betreft waar vaak niemand is. Kreeg na verzending een trace and trace code van DHL (?!) die uiteindelijk op 7 mei op enig moment meldde dat de zending (waarde 550,00) succesvol was afgeleverd. Er werd niet vermeld waar dat was dus ik naar het dichtstbijzijnde Post NL punt die van niets wist en mij doorverwees naar een ander PostNL punt. ook daar wist men van niks. Ik had toch duidelijk aangegeven dat ik wilde dat het naar een PostNL punt moest komen.
  Na veel gezoek bleek het pakket in het appartementsblok te zijn neergezet in de publieksruimte (waar iedereen bij kan komen) in de nabijheid van het adres van de verenigingsaccommodatie. Juist dit had ik willen voorkomen. Over het product heb ik geen op- of aanmerkingen maar wel over de afhandeling van de verzending. Gewoon waardeloos. !!! Als ik dit vooraf had geweten had ik het elders besteld.

  Antwoord van DeLichtwinkel

  Beste heer Zegeren, het verbaast ons dat u deze reactie plaatst zonder contact met ons opgenomen te hebben hieromtrent. We hebben juist de verzending rechtstreeks vanuit het Duitse magazijn naar uw adres laten doen omdat u ons gevraagd had uiterlijk 7 mei te leveren. Dit hadden we niet kunnen halen als we via PostNL verzonden hadden, dan was uw bestelling niet tijdig geleverd. Het is ontzettend vervelend dat DHL op deze wijze het pakket achtergelaten heeft en wij zullen daarover bij DHL een klacht indienen. Ondanks deze vervelende ervaring hopen we dat u veel plezier zult hebben van de ventilatoren.

 • Laad meer