Lid van WebwinkelKeur sinds 2012

• Duidelijke voorwaarden
  • Klachtenbeheer

Reviews

Beoordeeld met een 8,6 door 505 klanten

DeSchoenenkast.nl | Exclusieve leren tassen & accessoires heeft 277 5 ster reviews 277
DeSchoenenkast.nl | Exclusieve leren tassen & accessoires heeft 83 4 ster reviews 83
DeSchoenenkast.nl | Exclusieve leren tassen & accessoires heeft 17 3 ster reviews 17
DeSchoenenkast.nl | Exclusieve leren tassen & accessoires heeft 16 2 ster reviews 16
DeSchoenenkast.nl | Exclusieve leren tassen & accessoires heeft 30 1 ster reviews 30

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. Gladys

Na de bestelling een snelle bevestiging. Daarna niks meer. Na enkele dagen zelf maar geïnformeerd. Pas toen kreeg ik een beschrijving waarom het lang in beslag nam. Produkt was goed en de verpakking ook. Punten aftrek puur vanwege het feit dat mij niet direkt gemeld is dat het een paar dagen langer ging duren.

2. Maria

Een heel mooi vest, ruim, zacht en diep rode kleur. Was best snel bezorgd en goede prijs kwaliteit.

3. Hoe zou je DeSchoenenkast.nl | Exclusieve leren tassen & accessoires beoordelen?

4. Sylvia

Snelle levering en mooi product 👍

5. Nicole Van Der Ster

Goed product. Helaas maar 2 weken tijd om te ruilen. Niet te vroeg een cadeautje kopen, want dan kun je niet meer ruilen.

6. Nel de Pagter

Mooie artikelen.