DeSchoenenkast.nl
Shop al je musthave fashion!
Leren tassen, kleding, sieraden, tassen van kunstleder & vele accessoires!
Elke week nieuwe producten!
Kiki
Mooie prijzen, mooie artikelen, verzorgde verpakking
Atina
Snelle levering goed produkt
Hoe beoordeel je DeSchoenenkast.nl?
Anita
Super mooi 🤩
Hanny
Mooi leren make up tasje besteld, goede prijs, leuk verpakt.
Els Post
Keurige service. Artikel komt overeen met foto
Ynnaf 65
Mooie handtas tegen een goede prijs
Joris Vervecken
correcte behandeling, degelijke service
Mirjam
Snelle levering en daarvoor ook fijn en snel contact gehad via de email.
Hanny
Mijn bestelling supersnel ontvangen!
Jolan
Alles oké en goed gegaaan, snelle levering
Tanja Van Burgel
Snelle levering en mooie kwaliteit
Ping Sterke
Het gewenste artikel kwam zonder omhaal snel. Dankjulliewel.
Albertha Meulenkei
Leuk bijgevoegd kaartje met korting op je volgende aankoop!
Johanna Stolk
Goede service.l
Marie-Louise
De tas was precies wat ik verwachtte. Levering duurde enkele dagen, maar begrijpelijk door de kerstdrukte.
E Post
De levering duurde iets langer, maar dat kwam door post.nl
Chris Saelmans
Ok snelle service
Sonja
Super mooie suede tas.. leuke prijs. Goede communicatie dat de tas iets later, maar alsnog correct & heel netjes geleverd werd.
Bertha Schaeken
Alles prima
Nancy
Zaterdag 24 augustus een tasje besteld. Geen lastige ingewikkelde bestelling met meerdere producten. 1 tasje... op voorraad...
Op de site staat dat er binnen 2 dagen verwacht kan worden dat de bestelling er is. Dat dit altijd anders kan lopen ivm bezorging waar men geen invloed op kan hebben, begrijp ik heel goed. Daarom netjes even gewacht en niet gelijk gemaild. Stom, had ik beter kunnen doen.
Ik begrijp niet dat als ik vraag of mijn bestelling is verzonden, omdat ik deze vanaf dat punt enkele dagen later echt nodig heb, mij gezegd wordt dat dit nog niet gedaan is, "Vandaag nog in orde wordt gemaakt en dus op tijd binnen zal zijn." Wederom stom van mij om hierop te vertrouwen en niets anders te regelen, want wat blijkt. Mijn bestelling is helemaal niet die dag (lees 5 dagen ná bestellen) opgepakt en verzonden.
Ik krijg pas om 18.15u op VRIJDAGAVOND een bericht dat mijn pakket in verzending is! Vrijdagavond en ik heb deze zaterdag nodig.
Top geregeld!! Als men de levertijd zoals vd week duidelijk aangegeven niet kon redden, alle begrip, maar communiceer! Ik bestel hier nooit meer en mijn pakket kan gelijk terug.