Decoraid
Shop de nieuwste trends en de leukste ideeën bij Decoraid Woonaccessoires!

Wij verkopen de allermooiste woonaccessoires, de meest fantastische lifestyle producten en de hipste decoratie van topmerken! En dit uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit. Een voortreffelijke service en klantvriendelijkheid staan hierbij hoog in ons vaandel.

Voor 16:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis! Gratis verzending vanaf € 50 en veilig achteraf betalen. Bovendien ontvangt u 10% korting op uw eerste bestelling, wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief via onze webwinkel www.decoraid.nl.

Zien we u snel?

Decoratieve groet van Decoraid!
De zekerheden van https://www.decoraid.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.