Deurmataanhuis.nl

Deurmataanhuis.nl

Deurmataanhuis.nl is de specialist voor uw deurmat op maat! Wij voorzien u graag in uw vraag naar een schoonloopmat, droogloopmat of buitenmat op maat.
De zekerheden van https://www.deurmataanhuis.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Deurmataanhuis is opgericht door de tweelingbroers Gooswijn en Jan Steven Visscher. Al van jongs af aan zijn de broers in hun woonplaats Genemuiden actief in de tapijtbranche. Genemuiden wordt ook wel de tapijtstad van Europa genoemd.
Wat drijft ons om te doen wat wij doen? Deze vraag stellen wij onszelf regelmatig. Het antwoord is net zo eenvoudig als vanzelfsprekend: Wij willen in de online wereld jou bedienen op de wijze zoals je het vroeger in echte winkels gewend was. Persoonlijk contact, snelle service en eerlijk advies. Dit is wat wij maatwerk noemen!


Bekijk Manifest