Diertjes enzo

Diertjes enzo

Bij Diertjes Enzo staat kwaliteit voorop. Als diereneigenaar wil je nu eenmaal het beste voor je (huis)dier. Daarom bieden wij zo veel mogelijk producten aan van natuurlijke oorsprong en met weinig tot geen toegevoegde (conserveer)middelen. Wel zo gezond!

Bij Diertjes Enzo houden we van persoonlijke aandacht. Wij geven snel een persoonlijk antwoord op al jouw vragen. Geen enkel dier of baasje is hetzelfde en daarom geven we advies op maat!

Daarnaast houden we van unieke producten. Geen massaproductie, maar handgemaakte producten, aangepast op jouw wensen en passend bij jouw (huis)dier!
De zekerheden van https://diertjesenzo.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.