Draagmondkapjes.nl

Draagmondkapjes.nl

Trisult Global Medical Trading B.V. kan leunen op meer dan 12 jaar ervaring in de medische markt en industrie. Dankzij ons internationale netwerk hebben wij korte en bestendige lijnen naar de beste producenten van medische producten in Europa. Ons moderne warehouse en distributienetwerk zorgt ervoor dat voorraadniveaus altijd op peil zijn en snelle leveringen kunnen blijven gewaarborgd. Vanwege onze directe lijnen zorgen wij ervoor dat producten altijd van de beste kwaliteit zijn tegen de beste prijzen. Mondbescherming is immers een zeer belangrijk aspect in de bestrijding van het Covid19 virus.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.