Drogix
Drogix is de online Voordeel Drogist, met veel actie-voordeel en ruim 50.000 artikelen!. Wij zijn als het ware een drogisterij, parfumerie, vitamineshop, huishoud-winkel, reformhuis en actie-outlet ineen. Drogix werkt volledig online, onze prijzen zijn daardoor altijd scherp en jij profiteert van ongekend voordeel. Onze uitstekende en goede samenwerking met leveranciers en verschillende groothandels zorgt ervoor dat ons team snel en voordelig aan jou kan leveren. Je kunt gemakkelijk vinden wat je nodig hebt, eenvoudig online bestellen en veilig online betalen. Jouw bestelling wordt direct bij je thuisbezorgd via Post NL pakketservice. Voor slechts € 4,90 in Nederland en € 5,95 in heel België en Duitsland. Bestellingen vanaf € 75,- worden zelfs gratis thuisbezorgd.

Gemak, snelheid, lage prijzen, optimale service en een uitgebreid assortiment zijn onze speerpunten. Dat dit tevreden klanten oplevert blijkt wel uit de vele positieve reviews die wij gekregen hebben.

De zekerheden van https://www.drogix.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.