Duo Commerce

Duo Commerce

Wij van Duo Commerce bieden een breed assortiment aan van verschillende soorten artikelen. Artikelen binnen de categorieën Kantoor & School, Elektronica, Huis & Tuin, Sport, Verzorging en Speelgoed. Wij richten ons op online verkoop, maar bieden je de optie om je bestelling bij ons op te komen halen.

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van betaalbare producten, dat is onze missie. Goede producten voor een topprijs. Een ruim assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering daar staan wij voor.
De zekerheden van https://duocommerce.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.