EnChantalled

EnChantalled

Hoi, mijn naam is Chantal en ik breng graag plezier met mijn illustraties. Doordat ik mijn vrolijke manga stijl illustraties op toffe items laat bedrukken is er altijd wel een leuk opvallend en uniek cadeau te vinden in mijn webshop EnChantalled.

Denk aan tassen, T-shirts, baby shirts, portemonnees, zakspiegels en veeeeel meer! Ook voor kleinigheidjes zoals buttons, stickers, notitieblokken en kleurplaten kun je bij EnChantalled terecht.

Ik verkoop ook kinderboeken waar ik de illustraties voor gemaakt heb.

En natuurlijk kan je mijn tekenwerk ook als artprint kopen.

Liever iets persoonlijks? Dan teken ik een manga portret voor je.

Interesse? Kom dan gezellig naar mijn webshop EnChantalled.
De zekerheden van https://enchantalled.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.