EnChantalled

EnChantalled

Hoi, mijn naam is Chantal en ik breng graag plezier met mijn illustraties. Doordat ik mijn vrolijke manga stijl illustraties op toffe items laat bedrukken is er altijd wel een leuk opvallend en uniek cadeau te vinden in mijn webshop EnChantalled.

Denk aan tassen, T-shirts, baby shirts, portemonnees, zakspiegels en veeeeel meer! Ook voor kleinigheidjes zoals buttons, stickers, notitieblokken en kleurplaten kun je bij EnChantalled terecht.

Ik verkoop ook kinderboeken waar ik de illustraties voor gemaakt heb.

En natuurlijk kan je mijn tekenwerk ook als artprint kopen.

Liever iets persoonlijks? Dan teken ik een manga portret voor je.

Interesse? Kom dan gezellig naar mijn webshop EnChantalled.
De zekerheden van https://enchantalled.com
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.