Fleeck
Je gezond voelen, begint bij het verzorgen van een goede mondgezondheid. Dit verhoogt namelijk niet alleen je fysieke welzijn, maar een stralende glimlach zorgt er tevens voor dat je je mentaal veel zekerder voelt en geeft je zelfvertrouwen een boost. Met deze gedachte is het merk Fleeck opgericht, waardoor iedereen toegang heeft tot een duurzaam en natuurlijk aanbod van allerlei soorten mondverzorgingsproducten. Het stimuleren en ondersteunen van een optimale mondverzorging en -gezondheid is het streven dat ons verbindt. Door het diverse aanbod kunnen wij voor iedereen de juiste producten aan te bieden om elke dag te kunnen schitteren.
De zekerheden van https://www.fleeck.com/nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.