Freezing Coals

Freezing Coals

Je zoektocht naar de perfecte houtskoolblend eindigt hier, bij Freezing Coals Zeg eens eerlijk. Ben jij een gelegenheidsBBQ-er, die snel een hamburgertje of speklapje op het vuur gooit? Of ben jij van het echte werk, type ruwe bolster met een fijnproeverssmaak? Val je in de laatste categorie, dan weet je dat je gerecht valt of staat met je houtskoolkeuze. Je wilt de perfecte blend van houtsoorten waarvoor je niet de hoofdprijs betaalt. GOED NIEUWS! Freezing Coals heeft de ideale mix al voor je samengesteld.
Wij leveren houtskolen in hoge kwaliteit.
Voor de perfecte BBQ.

De zekerheden van https://freezingcoals.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.