Gifts by Baab

Gifts by Baab

De plek voor het perfecte cadeau. Of je nu een cadeau zoekt voor een verjaardag, een vriend die een nieuwe baan heeft of gewoon zomaar, alles is hier te vinden. Dit alles wordt met zorg en aandacht samengesteld en met liefde verpakt.
Over inpakken gesproken; hoe leuk is het als je meteen kunt shoppen voor een thuis voorraad inpakmateriaal. Altijd aankomen op een feest met een mooie eyecatcher.
De zekerheden van https://giftsbybaab.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.