Goodies for Cuties

Goodies for Cuties

'VOOR ALLE OUDERS EN HUN CUTIES'
Eén van de hoogtepunten rondom het krijgen en verzorgen van een kindje is toch wel het inrichten van de kinderkamer, het uitzoeken van schattige kleertjes en zachte verzorging. Goodies for Cuties heeft daarom speciaal voor jou een geselecteerde collectie met de leukste en hipste baby- en kinderkamerdecoratie, schattigste babykleertjes en uniek speelgoed.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.