Halal Candybox

Halal Candybox

Wie is er nou niet dol op overheerlijke snoepgoed?
Als moslim zijnde wij allemaal! Alleen is het jammer dat bijna alle snoepgoed wat er verkocht wordt, gelatine bevat van het dier dat niet halal geslacht is. Dit is voor ons allemaal vervelend en is een muur waar je tegenaan loopt! Wij zijn ervoor om te zorgen dat u kunt genieten van halal snoepgoed. Daarom verkopen wij Halal Candybox, de lekkerste halal snoepgoed van Nederland!
De zekerheden van https://halalcandybox.nl/
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.