Het Landhuis

Het Landhuis

Webshop voor landelijk en industrieel design.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken en leveren van stoere producten van robuust en geleefd materiaal. Bij ons ben je dus aan het juiste adres als het gaat om karakteristieke houten meubelen, sfeervolle en stoere handgemaakte verlichting, woonaccessoires, en zo voorts!

De met zorg samenstelde producten met natuurlijke en robuuste materialen geeft het een uniek karakter, wat ze perfect maken voor landelijke en industriële interieurs.
De zekerheden van https://het-landhuis.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.