Homestyle Store

Homestyle Store

Homestyle Store is dé betere cadeauwinkel voor mens, dier en planeet! We hebben een zeer uitgebreid assortiment en daardoor voor écht iedereen voldoende keuze! Alle artikelen worden op verzoek feestelijk ingepakt, daarnaast hebben we een grote keuze in cadeaupakketten voor alle gelegenheden. Op zoek naar relatiegeschenken, kerstpakketten of grotere aantallen? Neem contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden. We geschikken over een groot netwerk van groothandels en kunnen altijd een cadeau op maat aanbieden.
De zekerheden van https://www.homestylestore.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.