Horecakleding4you.nl

Horecakleding4you.nl

Horecakleding4you
4youwebshops.nl heeft al sinds 2005 een webshop met kleding voor de horeca en is altijd op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit en service voor nu en in de toekomst te verbeteren. Om online nog beter van dienst te kunnen zijn, is onlangs een de professionele webshop onder de bekende naam Horecakleding4you.nl vernieuwd.
Doelgroep zijn de horeca-ondernemingen zoals bijvoorbeeld; hotels, restaurants, cateringbedrijven, scholen, evenementen bedrijven dus in het algemeen bedrijven en in mindere mate consumenten die op zoek zijn naar horecakleding.
Erkende on-line dealer van Chaud Devant.
De zekerheden van https://horecakleding4you.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.