Hout op Maat

Hout op Maat

We maken massief houten wandplanken op maat
De zekerheden van https://www.houtopmaat.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom bij Houtopmaat.nl, dé plek waar maatwerk houtproducten voor jouw specifieke wensen binnen handbereik zijn. Wij zijn Jeroen en Marieke van Wijk, de drijvende krachten achter deze online houtbeleving. Met onze gecombineerde ervaring en passie voor ambachtelijk vakmanschap en online ondernemen hebben we Houtopmaat.nl gecreëerd.
Onze missie is om hoogwaardige houtproducten op maat toegankelijk te maken voor een breed publiek. Waar je voorheen een timmerman moest inschakelen, kun je nu eenvoudig en gemakkelijk jouw gewenste houtproducten online bestellen, bij Houtopmaat.nl ben je aan het juiste adres.


Bekijk Manifest