IThandel.shop

IThandel.shop

Ithandel.shop is uw kennis-partner voor alles wat te maken heeft met Computers, Laptops, Chromebooks, Randapparatuur, Netwerk bekabeld en draadloos. Maar ook voor Componenten, Software, Domotica, Kabels, Adapters, Opslagmedia, Printers bent u bij ons aan het juiste adres. Voor bedrijven hebben wij ook de nodige apparatuur als Pc’s en Servers. Maar ook is onze markt verder uitgebreid met Beeld & Geluid en de nodige invoerapparatuur
De zekerheden van https://ithandel.shop

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.