Interior Design By Es

Interior Design By Es

Haal een exclusief gevoel in huis
Bij Interior Design By Es bent u aan het juiste adres voor uw luxe interieur in metropolitan style. Geef uw woonkamer de finishing touch met luxe meubels: tafels, eetkamerstoelen, bedden, nachtkastjes en fauteuils, waaronder onze prachtige op maat gemaakte ronde Love seat 'By Es'. Woonaccessoires zijn een belangrijke toevoeging aan elk interieur en maken het exclusieve gevoel compleet. We bieden u een keuze uit diverse luxe accessoires zoals onze mooie sierkussens van de beste kwaliteit velours en onze eye-catching vazen!

Interior Design By Es werkt voornamelijk met luxe stijlen en materialen van verschillende ontwerpstudio's, maar ook ons eigen label By Es mag er zijn. Onze meubels en accessoires zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals eikenhout. Maar ook materialen zoals velours en zijde vind u terug in onze producten. Op Interiordesignbyes.com kunt u terecht voor een complete inrichting met bijpassende woonaccessoires. Tevens is het mogelijk om een design op maat te laten maken. Maak daarbij zelf de keuze uit kleur, stof of print. Heeft u moeite met kiezen of heeft u een vraag over één van onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dagelijks staan wij voor uw klaar om uw vraag te beantwoorden.

Interior Design By Es
De zekerheden van https://interiordesignbyes.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.