IrriTech
beregeningspompen,
drukverhogingspompen en
koivijvers
Theo
Goede service en snelle bezorging
Joseph Chartouf
Mooie prijzen en goede service!!!!
Hoe beoordeel je IrriTech?
Davy Vanderstegen
Goede service en snelle levering
Rutger de Lange
Eenboudig bestellen Snelle bezorging
Henk Kouwenhoven
Snelle levering!
John Bilsen van
Super bedrijf, betaalbaar, klantvriendelijk en snelle levering
Arjon Meijer
Altijd goed en snel
Roel Kleine
Snel.correct. 1dag van tevoren nog wijzigingen aangebracht v.w.b. levering. Super geregeld
Guido
Goede service, snel geleverd
E.M.H. Maes
Snel verzonden, goede kwaliteit.
Matté de Groot
Levertijden op site kloppen niet altijd. Belangrijkste product uit mijn order was niet leverbaar, terwijl op de site steeds geleverd binnen 3 dagen bleef staan.
Na een week gebeld met vraag wanneer product geleverd wordt, maar dat wisten ze niet zeker. Bij de vraag waarom levertijd op site niet aangepast kon worden, omdat ik dit enigszins misleidend vond, werd geen verantwoordelijkheid genomen, maar verwezen naar een andere afdeling die daar over zou gaan. Na een maand zonder updates of verwachting wederom contact opgenomen om bestelling van het product te annuleren. Ik had wel snel het geld terug op mijn rekening. Geen beste ervaring. -
Hans
Snelle bezorging
Rob
Prima zowel het vinden van wat je nodig hebt, er waren een paar onderdelen niet op voorraad hierover is goed gecommuniceerd email en telefoon. Werden echter snel geleverd de zending was gezien de grote van de rollen irrigatie slang gedaan door hun eigen bestel wagen vriendelijke bestuurder.
Steven
Goed assortiment. Redelijke prijzen. De dag van voorkeurslevering is de 3x dat ik besteld niet gehaald. Verder goed bedrijf.
Jurgen Van Polfliet
Uitmuntende en zeer vriendelijke service. Levering is zeer vlot verlopen zoals het hoort. Top
Bram Marrant
Maximilian März
Top Ware. Gerne wieder.
Jan Kersten
Snelle correcte leveringen. Zeer goed (uitgebreid) aanbod.
E.H
mooie prijzen en goede service. prettige afhandeling aan de deur
Peter
Keurig geleverd!