IrriTech B.V.

9,0
Filter 6969 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 6966 met beschrijving

• Pieter kol
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

goede kwaliteit levering na een weet

• ad Liebregts
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

Alles oké vanaf aankoop tot levering

• Hoe beoordeel je IrriTech B.V.?

• Davinia van der Lee
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

Het was weer netjes geleverd

• J vd Veer
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

Nieuwe waterdruk verhoger besteld bij IrriTech maar bij de eerste levering een unit ontvangen die onder de vieze vlekken zat, zwarte vingen afdrukken en onder de krassen. bij het open maken van de aansluiting kwam er heel vies wat uit.
    Contact opgenomen en werd er meteen aangegeven dat de pompen nieuw zijn. na nogmaals aangeven dat hij er alles behalve nieuw uitzag belde ze dat ze hem gingen omruilen omdat ze een gebruikte niet konden vinden in het magazijn...
    Hij is omgeruild maar de "nieuwe" ziet er precies hetzelfde vies en beschadigd uit...

• Ward Moors

Beste Ward,

Bedankt voor je review! Wat goed om te horen dat de levering snel is verlopen.

Hopelijk tot snel!

• Peter Gieles

Goed prima best

Beste Peter,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

• Arnold Bakker
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

Prima service en snelle levering.

Beste Arnold,

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat de levering snel was.

Graag tot een volgende keer!

• Martin de Waal

Echt snel geleverd!!

Beste Martin,

Bedankt voor je 5-sterren review! Geweldig om te horen dat je bestelling zo snel geleverd is. Daar doen we het voor!

We helpen je graag weer een volgende keer!

• Ramon Kool
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

Snelle levering en de juiste producten. Iets wat veel mails voor eenvoudige levering

Beste Ramon,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel geleverd is en de producten goed zijn aangekomen. We nemen je feedback over het aantal mails zeker mee.

Hopelijk tot een volgende keer!

• Kris Priem
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

de chauffeur van DPD heeft niet eens aangebeld terwijl ik thuis was op zijn aangegeven uur van levering , camera bewaking bevestigd dat er niemand aan de deur geweest is . het pakket werd direct bij een afhaalpunt afgegeven terwijl ik dit niet gevraagd had . gelieve uw chauffeur daarover aan te spreken want dit gebeurd blijkbaar bij veel adressen navolgens de uitbaatster van het afhaalpunt 😡

• Philip Marcelis
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

bestelling al meer dan een week geplaatst en nog steeds geen leveringsdatum ontvangen

• Jeroen

Beste Jeroen,

Bedankt voor je review! Wat goed om te horen dat de levering zo snel is geleverd.

• Ted van der Heul
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

Mijn product werd niet geleverd, echter na navraag, kreeg ik een vervangend product geleverd.

Beste Ted,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat het product in eerste instantie niet bij je is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig konden we het snel voor je oplossen en een vervangend product toesturen.

Mocht er in de toekomst iets zijn waar we je bij kunnen helpen, laat het ons gerust weten!

• Frank Peters

Snel en correcte levering

Beste Frank,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en naar wens is verlopen.

• R. Maas
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

Snelle levering, bestelling was zo in huis en de vijverpomp werkt weer prima!

Beste,

Bedankt voor je 5-sterren review! Super om te horen dat de levering zo snel was en dat de vijverpomp weer top werkt.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar!

• Eddy Seghers
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

Snelle levering, alles volgens verwachting.

Beste Eddy,

Bedankt voor fijne review! Wat goed om te horen dat de levering snel was en alles helemaal volgens verwachting is verlopen.

Hopelijk tot snel!

• Rob
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

Goed te woord gestaan bij vragen, producten van hoge kwaliteit

Beste Rob,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je duidelijk te woord bent gestaan bij je vragen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Daar doen we het voor!

Mocht je in de toekomst nog ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

• Kai
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

Duidelijk aanbod, goede prijs en snel geleverd.

Beste Kai,

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat ons aanbod duidelijk was, de prijs goed én je bestelling snel geleverd is.

We waarderen je feedback en helpen je graag weer verder bij een volgende aankoop!

• Kim
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

Super snelle service tot aan de deur bezorgd.

Beste Kim,

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle service en bezorging tot aan de deur.

We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling!

• Klusman
    Geverifieerde klant van IrriTech B.V.

Niet duur, snelle levering op afspraak. Perfekt..

Beste,

Bedankt voor je 5-sterren review! Super om te horen dat je onze scherpe prijzen en snelle levering op afspraak waardeert.