JUUL
JUUL kadoshop is een online kadoshop waar je met zorg samengestelde kadosets, woonaccessoires en modeaccessoires vindt. Bij JUUL worden alle kadosets mooi ingepakt zodat jij het kado direct kan overhandigen aan de ontvanger. Natuurlijk kun je ook zelf een kado uitzoeken en ervoor kiezen om deze in te laten pakken. Wil je een kaartje erbij? Wij schrijven zelfs de kaart voor jou!

De zekerheden van https://www.juul.shopping
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.