JUUL
JUUL kadoshop is een online kadoshop waar je met zorg samengestelde kadosets, woonaccessoires en modeaccessoires vindt. Bij JUUL worden alle kadosets mooi ingepakt zodat jij het kado direct kan overhandigen aan de ontvanger. Natuurlijk kun je ook zelf een kado uitzoeken en ervoor kiezen om deze in te laten pakken. Wil je een kaartje erbij? Wij schrijven zelfs de kaart voor jou!
De zekerheden van https://www.juul.shopping
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.