Jameda24

Jameda24

jameda is een online website met een voorliefde voor baby kleding naaien en baby knuffels haken. We streven er altijd naar nieuwe en mooie producten te maken, welke we vervolgens tegen een leuke prijs aanbieden waarbij iedereen mee kan komen. We hebben voor de gehaakte knuffels op dit moment een selectie voor o.a rammelaars, knuffels, hoofdbanden. De handgemaakte baby kleding bestaat voornamelijk uit broekjes, shirtjes, slabbetjes en in de toekomst diverse andere producten die hier getoond zullen worden op de website .
De zekerheden van https://jameda.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.