Jollein baby & kids

Jollein baby & kids

Jollein is een lifestyle merk in baby- en kinderkamertextiel en accessoires. De jaarlijkse trendy collecties worden verrijkt met leuke en handige accessoires waar je de hele baby- en kinderkamer mee kunt aankleden. Van heerlijk zachte en warme dekentjes tot coole kinderfauteuils. Bekijk ook eens onze uitgebreide hydrofiel collectie, deze handige producten zijn verkrijgbaar in vele mooie kleuren en hippe prints. De producten van Jollein worden ontworpen en gemaakt met de beste zorg en de grootste liefde voor de allerkleinsten onder ons.

Jollein is onderdeel van Smits Assen B.V., een familiebedrijf dat al sinds 1973 groot is in baby en kids lifestyle artikelen. Inmiddels zijn de collecties van Jollein in meer dan 50 landen verkrijgbaar.
De zekerheden van https://www.jollein.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.