KalkREM Waterontharders

KalkREM Waterontharders

Leverancier van wateronthardingsapparatuur in Enschede.

"Waterontharder kopen? Onze best geteste waterontharders van Aqmos zijn ontworpen in Duitsland naar alle veiligheids- en kwaliteitseisen die gesteld worden door de Europese Unie. Het voordeel van een ontkalker zie je snel op de douchewand. Je Senseo ontkalken met azijn is verleden tijd. Heb je vragen over de voor- en nadelen van onthard water? Wil je waterontharders vergelijken of vraag je je af hoe het aansluiten werkt in een meterkast en welke installatie onderdelen nodig zijn? Voel je vrij om te bellen/Whatsappen/E-mailen voor meer informatie!"
De zekerheden van https://kalkrem.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.