Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Kersttrui.com

Burg. Overvoordelaan 32
3145MK Maassluis
0648503282
KvK 61453161

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Kersttrui.com

Gemiddelde beoordeling

8,0

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

75%

0%

25%

2019
Kersttrui.com

Sandra beoordeelde op 2019-03-01

Mooie collectie truien. Wij hadden er 2 besteld en zijn er reuze tevreden mee! Benieuwd of er volgend jaar nog nieuwe zijn?

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Kersttrui.com

Lennert beoordeelde op 2018-12-12

Levering snel en trui van goede kwaliteit. After sales retourneren van producten worden slecht afgehandeld, geld wordt niet terug gestort na meerder keren mailen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Kersttrui.com

Wim beoordeelde op 2018-12-04

Kwaliteit is boven verwachting. Was bedoeld als grapje, maar het is een serieus goede trui! Netjes op tijd geleverd. Bedankt!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Kersttrui.com

Eunice beoordeelde op 2017-12-14

Zeer tevreden. Binnen 1 week keurig geleverd in het buitenland. Pasvorm perfect. Grote kans dat ik hier volgend jaar weer een "foute kersttrui " bestel

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.