Kievit
Kievit levert al ruim 20 jaar 100% biologische groente- en fruitpakketten. Wij maken ons sterk voor een betaalbare wekelijkse groente- of fruittas voor de deur, met heerlijke biologische seizoens- en streekproducten. Bij de tas komen begeleidende recepten. Ook verrassen wij de klant zo af en toe met een “vergeten groente”. Is er iets wat iemand niet lust, of liever niet eet zetten wij voor hem of haar op de zwarte lijst (maximaal 3 groentes).
Naast een groente- of fruitabonnement heeft Kievit een biologische webshop met een ruim assortiment aan losse producten die je erbij kan bestellen. De pakketten en bestellingen kunnen in Katwijk worden opgehaald, of tegen een scherp tarief worden bezorgd.
De zekerheden van https://kievitamines.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.