Klick Steel

Klick Steel

"We steel your door in a kick!"  Laten we anders denken over deuren

Klick is bedacht door interieurstylist Lieke Vingerhoed en staalproducent Maarten Huurdeman. Zij zagen een enorme vraag naar stalen deuren, maar helaas haakten veel mensen af als ze hoorden dat een stalen deur niet zomaar geplaatst kon worden. Meestal is eerst een verbouwing nodig; oude kozijnen afbreken vervolgens nieuwe plaatsen en daarna nog stucen en verven. Dat moet toch makkelijker kunnen?

Maarten ging zijn werkplaats in en ontwikkelde een stalen kozijn dat met een klik in het huidige kozijn gezet kan worden. Zonder aanpassingen van wanden. Een geweldig idee, want een stalen deur wordt zo toegankelijk voor iedereen.
De zekerheden van https://www.klick.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.