Komio
Komio is sinds 2019 bezig de markt te ontzorgen door “Apple products as a Service” aan te bieden. Komio biedt klanten op een simpele en vooral financieel aantrekkelijke wijze toegang tot de meeste Apple producten en loopt voorop in de consumenten leasemarkt. Komio heeft hierbij de focus op totale ontzorging van de hardware. Dit houdt in dat Komio in geval van een iPhone, niet alleen het toestel levert, maar ook een hoesje, screenprotector en verzekering aanbiedt, zodat de klant behalve haar eigen telefonie abonnement, niets anders nodig heeft en altijd is beschermd tegen schade en diefstal.
De zekerheden van https://komio.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.