Koopjesmarkt T.M.K.

Koopjesmarkt T.M.K.

Koopjesmarkt T.M.K. bestaat sinds 1 maart 2018 en richt zich volledig op de zakelijke markt. Dit betekend dat iedereen die een bedrijf of bedrijfsactiviteiten uitvoert bij ons kan inkopen. Hiervoor is geen K.V.K registratie nodig. Wij hebben scherpe partijen en restgoederen die wij per stuk voordelig aanbieden. U zit bij ons niet aan een directe hoeveelheid qua afname vast. Wel hanteren wij verzendkosten van €15,00 per bestelling ongeacht de aantallen die u koopt.
Wij verkopen voornamelijk: gadgets, speelgoed, huishoudelijke elektronica, cadeau artikelen en seizoensgebonden artikelen. Het assortiment van Koopjesmarkt T.M.K. groeit dagelijks! en onze categorieën groeien dagelijks. Voor onze partijen geldt echter wel op=op

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.