Kragt Interieur

Kragt Interieur

Kragt-interieur is de officiële dealer van Richmond Interiors. Kragt-interieur heeft de
leukste winkel op het gebied van wonen en woonaccessoires. Alles wat wij verkopen (nieuw) heeft standaard 5 jaar Richmond Garantie. Kragt-interieur is een sterke innovatieve en dynamische woon(web)winkel met een uitstekende kijk op de woonwensen van iedereen. Trendsetting op het gebied van wonen.

Wat onze klanten wensen, dat houdt ons dagelijks bezig. Daarom werken wij, samen met onze fabrikanten en leveranciers, continu aan de woonwensen van morgen.

Bij ons vind je de nieuwste trends én de leukste ideeën voor jouw complete interieur.
Niet voor niets kiezen steeds meer consumenten uit de collecties van Kragt-interieur.
De zekerheden van https://kragt-interieur.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.