Aspirant lid van WebwinkelKeur
Regelmatige controle
- Lid sinds
- Laatste juridische controle
- Goedgekeurd
Deze jaarlijkse certificering wordt uitgevoerd om te verzekeren dat de webshop voldoet aan en up-to-date blijft met de algemene wettelijke vereisten voor e-commerce.
Eisen - Security scan
Deze regelmatige scan wordt uitgevoerd om te verzekeren dat de webshop voldoet aan en up-to-date blijft met de huidige beveiligingsvereisten.
- WebwinkelKeur

- Google Safe Browsing

Duidelijk verkoopsproces & voorwaarden
Transparant bestelproces en voorwaarden voor een betrouwbare winkelervaring.
- levering van producten en diensten
- retour
- garantie
- prijzen
- betaalmethoden
Klachtenbehandeling
Probleem of klacht niet rechtstreeks kunnen oplossen met de klantenservice van de winkel?
- WebwinkelKeur
.png)
- DigiDispuut

Echte ondernemer
- Manifest

Hi! Ik ben Manda, founder van LAT Modu. Vormgever en kunstenaar. Ik haal inspiratie uit reizen, mijn gezin, verhalen. Met veel enthousiasme help ik je jouw ruimte te transformeren met muurdecoratie die net even anders is: vernieuwend, flexibel en persoonlijk. LAT Modu ontstond toen ik zelf niet wist wat ik aan moest met een lege muur en de tekening van mijn zoon me inspireerde: lange, lichte latten die samen een kunstwerk vormen. Modulair, speels design en op te hangen met magneten - zonder boren. Je wisselt eenvoudig mee met je interieur of stemming. LAT Modu is duurzaam, betaalbaar en volledig zelf samen te stellen met de online designtool.
Bekijk manifest