Lekker Wijnen

Lekker Wijnen

Lekker Wijnen - Uniek Wijncadeau


Jij staat op het punt iemand een uniek cadeau te geven! Een gepersonaliseerde wijnfles of ander uniek wijncadeau. Een origineel cadeau waarmee je een kersverse bruid, een geslaagde student, je valentijn, de liefste juf, een net bevallen moeder of ieder andere wijnliefhebber een geweldige verrassing bezorgt. Dit kan door te kiezen uit één van de al ontworpen wijnflessen met etiketten, of door jouw eigen wijnfles te maken met een eigen tekst of foto erop. Leuker gaat het niet worden! Dus kijk snel verder, en mochten er vragen zijn neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.
De zekerheden van https://www.lekkerwijnen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.