Logistiekintern

Logistiekintern

Logistiekintern.nl is dé online leverancier van hoogwaardige transportmiddelen voor intern gebruik. Denk hierbij aan palletwagens, heftafels, steekwagens, stapelaars en meer.

Door onze jarenlange ervaring in de verkoop van transportmiddelen, weten wij naar welke producten de meeste vraag is en aan welke kwaliteit deze producten moeten voldoen.

Daarom leveren wij intern transportmaterieel tegen betaalbare prijzen. Onze producten hebben een uitstekende kwaliteit en kunnen in veel industrieën worden gebruikt.

Op onze producten wordt altijd een garantieperiode van één jaar toegekend. Je kunt altijd contact met ons opnemen bij vragen of advies.
De zekerheden van https://www.logistiekintern.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.