Loophumor.nl

Loophumor.nl

Loophumor
Ontwerp je eigen loopshirt met bedrijfslogo of persoonlijke tekst
Ga je regelmatig met vrienden hardlopen of heb je je samen met je collega’s ingeschreven voor een hardloopwedstrijd? Hoe leuk is het wanneer jullie één team vormen door hetzelfde T-shirt te dragen. Laat het bedrijfslogo op de T-shirts drukken of plaats een originele en persoonlijke tekst op de T-shirts. In de grote menigte zullen jullie gegarandeerd opvallen.

Vrolijke sportshirts van hoogwaardige kwaliteit bij Loophumor
Loophumor is gespecialiseerd in het ontwerpen en bedrukken van sportshirts voor zowel dames als heren. Vrolijkheid en enthousiasme staat bij ons voorop en dat is terug te zien in ons brede assortiment. Speciaal voor hardlopers hebben wij active dry shirts. Zelfs na zware inspanning voelen deze T-shirts droog aan. Het interlock weefsel voert het zweet af, waardoor je je tijdens en na het hardlopen fris voelt.

Een T-shirt als prijs voor de winnaar
Organiseer je binnenkort een hardloopevenement en ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor de winnaars? Ontwerp een leuk T-shirt, zodat er met veel plezier teruggedacht wordt aan het hardloopevenement. Door het bedrijfslogo erop te zetten creëer je direct meer naamsbekendheid. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om alle deelnemers een leuke herinnering mee te geven.Met een T-shirt van Loophumor tover je een glimlach op ieders gezicht!
9,10
82 Reviews
Beoordelingen van externe bronnen
9,1
Bol.com 82 Reviews