Lumenix-shop.nl
Ad
Goeie levertijd, uitstekende kwaliteit
Koen
Duidelijke productinfo, kwalitatief product, snel geleverd (hele goede opvolging ook, heel goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering)!
Hoe beoordeel je Lumenix-shop.nl?
Nouf Rafea
De kwaliteit van de bearmer is goed voor de laage prijs
Shana Merckx
Supper goeie beamers goede en correcte service als er iets met je beamer is je word snel geholpen als ik ooit nog 1 koop dan zal het zeker weer 1 van hier zijn
Rebecca Himpe
Ik heb mijn pakket niet ontvangen...
Antwoord van Lumenix-shop.nlWat vervelend dat je het pakket niet hebt ontvangen. We hebben gezien dat het pakket bij ons retour is gekomen door de bezorgdienst. Daarom willen we graag een nieuwe naar je opsturen.
We hebben je hierover een e-mail gestuurd met de vraag welke verzendgegevens we kunnen noteren. Zodra we die ontvangen, lossen we het direct voor je op en sturen we de beamer opnieuw naar je toe.
Laat het ons gerust weten als je nog vragen hebt!
Thomas van Lumenix-beamers.nl. -
Marel
gewoon top! mooi product en mega snelle levering!
Antwoord van Lumenix-shop.nlWat leuk om te horen! Veel plezier met je beamer! 😊
Chantal
Na een kleine miscommunicatie is alles goed gekomen. Duidelijke communicatie
Antwoord van Lumenix-shop.nlFijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen! Bedankt voor je geduld en je positieve woorden. Veel plezier met je beamer! 😊
Caroline
Super tevreden van de klantendienst ! Er werkte iets niet correct met de beamer, maar we zijn heel goed en snel geholpen door Dion 🙏🏻 Ondertussen al veel plezier gehad aan de beamer - thanks !
Antwoord van Lumenix-shop.nlWat fijn om te horen! 😊 Heel veel kijkplezier gewenst en mocht je ooit nog vragen hebben, je weet ons te vinden! 🎥✨
Gulhan
Had bij bestelling verkeerde gegevens genoteerd, werd correct en snel geholpen over mail. Super service!
Antwoord van Lumenix-shop.nlBedankt voor je review! Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen. Veel plezier met de Lumenix! 🎥😊
Goed product en prima service
snelle levering van Lumenix® R1 Mini Beamer. Even moeite met aansluiten op WIFI netwerk maar na snelle en duidelijke hulp van Lumenix shop via mail snel gelukt. Prima product met kwaliteit boven verwachting.
Antwoord van Lumenix-shop.nlBedankt voor je mooie review! Fijn dat alles goed is gelukt en dat de beamer boven verwachting presteert. Veel plezier met de Lumenix! 🎬✨
Umit Ugur
Ik wil graag de medewerkers van de Lumenix-shop bedanken voor het oplossen van mijn probleem met het product.
Dankzij mijn nieuwe product kan ik echt alle beloofde functies met succes gebruiken.
Antwoord van Lumenix-shop.nlBedankt voor je mooie reactie! Fijn om te horen dat alles nu naar wens werkt en dat je optimaal van je beamer kunt genieten. Veel plezier met je Lumenix! 😊
bo
Fijne service, ging fout met de bestelling bij bol.com, dhl was pakketje kwijt! Gelijk onderzocht en mij nieuwe opgestuurd! Binnen 1 dag weer het pakketje binnen! De beamer is ook helemaal super! Dankjewel voor de snelle hulp!!
Antwoord van Lumenix-shop.nlWat fijn om te horen dat alles goed is gekomen en dat je tevreden bent met de beamer! Bedankt voor je leuke reactie, daar doen we het voor! 😊 Veel kijkplezier!
Thomas van Lumenix-beamers.nl. -
Kristien
Snel geleverd. Prijs kwaliteit zeker in orde.
Hans Rodenburg
Stukje tekst
Monique
Zeer snelle levering in België. Was perongeluk wel de verkeerde opgestuurd. Maar meteen in orde gebracht en direct de juiste gekregen. Zeer goede communicatie met Thomas!. Alles heel netjes en correct en snel afgehandeld zeer aan te raden. Top service!!! Merci
Ruben
goed product en vlotte klantenservice bij vragen na aankoop
Progrob
+ Ideaal voor het presenteren van teksten. Werkt snel en eenvoudig in allerlei soorten ruimtes. Scherp in weergave. Makkelijk om mee te nemen. Prima connectie met een iPad. Maakt zacht, niet storend geluid.
- Deed het 1,5 uur op de accu (dus niet 3 uur). Omslachtig: niet meteen op een device kunnen werken, maar via entertainment navigeren naar hdmi. Entertainment werkt niet meteen vanuit device. -
P.P. Nijman
Goed geholpen via mail en uitstekend product
Melanie
Levering is snel. Vragen worden snel, duidelijk en goed beantwoord.
Lotte
Goede kwaliteit zeker voor de prijs! Beeld stelt goed scherp, geluid doen we via een bluetooth box. Snel te installeren. Werkt ook goed met een iphone bij het downloaden van een app.