Aspirant lid van WebwinkelKeur
Regelmatige controle
- Lid sinds
- Laatste juridische controle
- Goedgekeurd
Deze jaarlijkse certificering wordt uitgevoerd om te verzekeren dat de webshop voldoet aan en up-to-date blijft met de algemene wettelijke vereisten voor e-commerce.
Eisen - Security scan
Deze regelmatige scan wordt uitgevoerd om te verzekeren dat de webshop voldoet aan en up-to-date blijft met de huidige beveiligingsvereisten.
- WebwinkelKeur

- Google Safe Browsing

Duidelijk verkoopsproces & voorwaarden
Transparant bestelproces en voorwaarden voor een betrouwbare winkelervaring.
- levering van producten en diensten
- retour
- garantie
- prijzen
- betaalmethoden
Klachtenbehandeling
Probleem of klacht niet rechtstreeks kunnen oplossen met de klantenservice van de winkel?
- WebwinkelKeur
.png)
- DigiDispuut

Echte ondernemer
- Manifest

Ik ben Mariska, het gezicht achter Magical Second Kids Kinderkleding en trotse moeder van Emsi. Wat ooit begon als een passie voor babykleding, groeide uit tot een plek waar ik met liefde mooie, duurzame en unieke tweedehands babykleertjes met anderen deel. Het geeft mij plezier om kleding een tweede kans te geven om de mooiste setjes te vinden die andere ouders blij maken. Alle kleding die je in mijn webshop ziet, is door mij persoonlijk uitgezocht, gecontroleerd, gewassen en met zorg online gezet. Het idee ontstond als hobbyproject. toen ik merkte hoe leuk het was wist ik dit is meer dan een hobby.
Bekijk manifest