Mama Mila
Al sinds 2017 maken we de aanstaande -en pas geworden ouders blij met de maathangers voor in de babykast. De maathangers zijn ook keer op keer in een mum van tijd uitverkocht! Daarom hebben we aan onze passie een officieel merk gehangen; Onaroo®
Onder Onaroo ontwerpen we trendy maathangers in diverse vormen door eigenwijze en stoere dessins te combineren met bijpassende kleurcombinaties.
Onaroo® maathangers kun je bij Mama Mila bestellen. Daarnaast gaan we ons product ook via andere webwinkels en fysieke winkels aanbieden in zowel Nederland als België.
De zekerheden van https://www.mama-mila.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.