Maya Naturals

Maya Naturals

Maya Naturals is een klein familiebedrijf dat is opgericht in Nederland. Maya Naturals betekent letterlijk natuurlijke bron en dat is precies waar wij voor staan. Wij brengen alleen 100% natuurlijke en biologische producten op de markt die eerlijk zijn gewonnen bij lokale boeren waar de planten op hun best groeien. In ons assortiment hebben wij koudgeperste pure Arganolie dat afkomstig is uit Marokko. Daarnaast hebben wij koudgeperste zwarte komijnzaadolie dat afkomstig is uit Egypte. Deze natuurlijke oliën bevatten veel verschillende vitaminen en mineralen die helpen bij uw verzorging. Wilt u meer weten? Bekijk dan onze site.
De zekerheden van https://mayanaturals.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.