Monsterbox
De Monsterbox bevat een groot aantal ‘nieuwe’, wisselende producten die jij kunt proberen en beoordelen. Houd jij van een verrassing? Dan is de Monsterbox wat voor jou! Het verrassingselement is een van de leukste aspecten van de Monsterbox want geen enkele Monsterbox is hetzelfde. 4 Keer per jaar gedurende 3 weken hebben wij een nieuwe Monsterbox in de verkoop.
  • Mel
    Review voor Monsterbox

Weer een leuke box met variatie!

• Miranda
    Review voor Monsterbox

Het is elke keer weer een feestje om met het gezin aan tafel de Monsterbox uit te pakken. Er is voor ieder wat wils. Heel leuk om op deze manier kennis te maken met producten waar ik in de supermarkt zo voorbij was gelopen. Het maakt het extra leuk om je mening te kunnen geven over de producten.
    Er zijn best al wat producten vporbij gekomen die bij ons thuis een blijvertje zijn geworden tijdens de boodschappen!

• Hoe beoordeel je Monsterbox?

• Jenny
    Review voor Monsterbox

altijd een verassing wat er in zit elke keer kijk ik er naar uit

• Wilrick
    Review voor Monsterbox

Hele leuke afwisselende producten voor ieder wat wils

• Gwenny
    Review voor Monsterbox

Gied geregeld en mooie en goede spullen

• Jan
    Review voor Monsterbox

Hele leuke box met super veel verrassende producten. Het is net alsof je midden in het jaar een kerstpakket ontvangt maar dan met bekende merken erin! En we zijn helemaal verslaafd aan de zeep van shampoo bars!

• Karin
    Review voor Monsterbox

Bestel al jaren en ben tevreden

• magali
    Review voor Monsterbox

Super box avec pleins de bon produit et des nouveautés a tester trop contente