Morningstar Sleeps

Morningstar Sleeps

Morningstar Sleeps is een 100% Nederlands merk. De bron daarvan ligt in het zonnige Zeeland, waar hard werk, transparantie en eerlijkheid voorop staan. Dit is dan ook een directe invloed geweest op de visie en denkwijze binnen het bedrijf.

Het is ten eerste te herkennen in de producten, waarvan het hoofddoel vanaf dag 1 was om de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland te bieden. Ten tweede is het te herkennen in de service. Bij ons geen verkooppraatjes of subjectief advies, maar het advies dat je nodig hebt en altijd vrijblijvend! Tevens reageren wij altijd binnen 1 dag op alle vragen.

Als kwaliteitsmerk hebben wij onze partners zorgvuldig geselecteerd en met name gezocht in Nederland. Zo houden wij de lijntjes kort en de kwaliteit hoog! Daarnaast hechten wij buitenom de kwaliteit veel waarde aan de natuur. Om die reden is ook duurzaamheid onderdeel van onze visie. Wij gebruiken om die reden hoofdzakelijk duurzame materialen en planten voor elk verkocht matras en bed een boom.
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.