Mostlikely
Wij zijn altijd op zoek naar de leukste items voor in je kleding kast!
Fashion with Passion!
Wij willen met onze webshop alle vrouwen bereiken die zich goed voelen bij wat ze dragen.
Ben je op zoek naar iets speciaals, unieks en tofs? We have it!
Bij Mostlikely streven wij naar een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Je shopt de leukste items voor de beste prijs.
Je kunt veilig, snel en gemakkelijk shoppen via de website. Wij verzenden je bestelling dezelfde werkdag zodat jij snel kunt genieten van je aankoop.
De zekerheden van https://www.mostlikely.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.