Mostlikely
Wij zijn altijd op zoek naar de leukste items voor in je kleding kast!
Fashion with Passion!
Wij willen met onze webshop alle vrouwen bereiken die zich goed voelen bij wat ze dragen.
Ben je op zoek naar iets speciaals, unieks en tofs? We have it!
Bij Mostlikely streven wij naar een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Je shopt de leukste items voor de beste prijs.
Je kunt veilig, snel en gemakkelijk shoppen via de website. Wij verzenden je bestelling dezelfde werkdag zodat jij snel kunt genieten van je aankoop.
De zekerheden van https://www.mostlikely.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.