NEW L.OAK keukenfronten

NEW L.OAK keukenfronten

Voor elk type keuken ontwerpen wij een nieuwe stijl. Wij geven een bestaande of een nieuwe keuken een NEW L.OAK en produceren houten keukenfronten van eiken, noten of essen hout.

Met het oog op duurzaamheid doneren wij na gebruik van hout een aantal bomen.

Geen grote verbouwing nodig voor een NEW L.OAK in jouw keuken.
De zekerheden van https://eikenkeukenfronten.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.