Peltenburg Natuurverf
Frank Straver
Een mooie kleur met goede dekking, de droogtijd viel wat tegen. Maar direct goede feedback /advies hierover. Top.
Paul Huet
Snelle levering en een mooi product!
Hoe beoordeel je Peltenburg Natuurverf?
MCJAD VAN DROOGENBROECK
doet er lang over voordat de verf droog is
Mike
Snelle levering, goede producten, prima prijs!
Bibi
Heel fijne verf voor mijn bijenkasten. Makkelijk en zuinig te verwerken. Het droogt wat traag, maar het resultaat is prachtig. Erg mooie onverzadigde kleuren ook.
Jeroen Moviat
Super netjes geholpen en duidelijke uitleg gehad. Versturen in deze zelfs naar de wadden eilanden verliep soepel. Vandaag besteld (doordeweeks) was morgen in huis. Prima dus
Marilyn
Goed advies, snelle levering.
Cees
super product snelle service
Luci
De webwinkel biedt een goede service, en er is een goede communicatie
Mavadu
Goede service, verkoper heeft zelf telefonisch nog contact opgenomen en uitleg en advies gegeven
Henk
De verf heel snel ontvangen. Heel plezierige verf. Ik moest er even mee leren werken en even wennen aan de wat andere uitstraling (uiterlijk, karakter, kleurbeleving) van deze verf vergeleken met andere soorten verf maar ik wil nu niet anders meer.
Ward van der Meiden
Snelle service, persoonlijk contact en een super product. De verf was goed te mengen en mee te werken. Compleet geurloos!
Filippus
Super product (Verbeterde Natuurolie van Cockerije) en snelle levering.
Thea
Duidelijke communicatie over levering, goed verpakt!
D Witjes
Snelle afhandeling, snelle levertijd, goed verpakt, goed product.
Gerko van der Lei
Super producten, goede en snelle service
Peter Vormer
Ik ben blij dat er een leverancier bestaat die zo'n origineel natuurproduct als lijnoliezeep kan leveren. Dus dank dat u het in huis hebt willen nemen!
Ellen
Besteld en mooi snel geleverd...
Paul Govers
Goede service en snelle levering
Annelie
Hele goede service en mooie verf.