Next Issue

Next Issue

Next Issue is al jaren een begrip in Amstelveen en omstreken. Wij etaleren verschillende high fashion labels in het hoog segment. Onze exclusieve merken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Elk seizoen proberen wij van verschillende merken zoals, Philipp Plein, Pierre Balmain, Dsquared2 en Versace Jeans de meest mooie items voor u te selecteren in alle mogelijke stijlen. Om ons volledige merkenpakket te zien, nodigen wij u graag uit om eens langs te komen in onze winkel op de Rembrandtweg in Amstelveen. Hier staat ons team van medewerkers klaar om u te helpen en te begeleiden in het zoeken van de juiste outfit. Schoenen, tassen, zomer en winterjassen, t-shirts, tops, jeans en nog veel meer kunt u vinden in onze mooie winkel.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bij Next Issue in Amstelveen dan nodigen wij u graag uit in onze online winkel waar wij een groot deel van de collectie aan uw presenteren. In onze online winkel kunt u makkelijk, veilig en snel uw gewenste producten bestellen. Wij zullen uw online aankopen zo correct mogelijk versturen en proberen uw pakket altijd binnen 1 a 2 werkdagen aan u te leveren.
De zekerheden van https://nextissue.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.