Own Your Flow
Ilona
Mooie stenen en persoonlijke shop. Je merkt echt de passie dat is mooi om te ervaren.
Else Odekerken
Hij was snel geleverd
Hoe beoordeel je Own Your Flow?
Patricia Beenen
Een hele fijne webwinkel met prachtige producten, van edelstenen tot handgemaakte oorbellen en hele fijne en lieve eigenaren❤️
Lidy Jansen
Prachtige producten en super lieve mensen
Herma
Zeer overzichtelijke website. Alle items zijn met veel aandacht en liefde uitgezocht door de de eigenaren zelf. Dit kun je merken aan de kwaliteit. Mooi en goed verpakt, een cadeautje om te mogen ontvangen. Het handgeschreven kaartje maakt het helemaal compleet.
Tamahra Dijkhuizen-Massar
Hele lieve en fijne mensen. Staan klaar om informatie te geven. En hebben veel zorg voor hun producten. Altijd een feestje om te bestellen.... maar nog meer om je bestelling te ontvangen!
Nel Van Rossem
Vlugge verzending, mooi product. Zeer tevreden.
Reen
Snelle levering, gezellig ingepakt en super mooie one of a kind- oorbellen waarvan afspat dat ze met liefde en in alle rust gemaakt zijn.
Laura Ruijgrok
Heeeeel blij!! Echt met liefde gemaakt/ingepakt! Nu al een van mijn favo webshops😍
Ingrid Raatjes
Met zorg en liefde verpakt pakketje, met een prachtige setje stenen. Een persoonlijk geschreven kaartje erbij maakt het cadeautje aan mezelf helemaal af. Het was mijn eerste, maar zeker niet laatste bestelling bij own your flow.
Nathalie
Goede service en alles wordt met zorg ingepakt en verstuurd. Hele mooie kwaliteit mineraal stenen. Overzichtelijke website met duidelijke informatie. Een aanrader om te kijken en een kadootje voor jezelf of een ander te bestellen!
Bianca Bakker-Gomes
Prachtige armbandjes en liefdevol verpakt.
Quirine Kemper
Hele mooie kwaliteit celestien, persoonlijke webshop met liefde en aandacht gerund. Blij mee :)
Anoek
Al een paar jaar bestel ik mijn edelstenen bij Own your flow en het is echt 1 van mijn favoriete edelsteen webshops. Ik ervaar het altijd als heel fijn en persoonlijk, ook zijn de foto's altijd erg duidelijk op de website en de bestellingen worden altijd erg goed verpakt. Ook ervaar ik de lives altijd als erg gezellig en persoonlijk. Ik blijf een trouwe klant bij Jantine, ben erg tevreden ❤️
Fee Gerven
Per ongeluk later verzenden geselecteerd. Ik heb haar een mailtje gestuurd en het was daarna direct geregeld. Fijne service en mooie producten!
Stefan Timmer
mooi product
Theresia
Mooie kristallen, de bestelling werd zelfs thuisgebracht.
Marjolein Verstoep
Een top service en de paktje die je krijgt is echt een cadeautje om uit te pakken
Laura Bakker
Mijn favoriet😍 Altijd vriendelijk, mooie producten en mooi ingepakt.
Delilah van Duijn
Geweldige Service en super lieve mensen ❤️ en een zeer goede kwaliteit!