PetMarkt.nl

PetMarkt.nl

Alles voor uw dier: ontwormingsmiddelen, ontvlooingsmiddelen, voeding,verzorgingsproducten en voedingssuplementen.
De zekerheden van https://www.petmarkt.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2011

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

PetMarkt.nl:Dé dierenapotheek voor je huisdier
PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier. PetMarkt.nl is opgericht door dierenarts Ad van Erp van dierenkliniek Meerheide in Eersel. We bestaan al sinds 1987 en staan klaar voor al je vragen. Zowel in onze dierenkliniek als online dierenapotheek PetMarkt.nl.


Bekijk Manifest