Pharmacity
Pharmacity is een online groothandel in medische artikelen zoals handgel, handschoenen, desinfectiezuilen, dispensers, mondkapjes, antibacteriële doekjes en overige producten en verbruiksartikelen voor verschillende oplossingen in verschillende sectoren, zoals de zorg, facilitair en overheid.

De kwaliteit van de producten zit bij ons hoog in het vaandel en daarom levert Pharmacity voornamelijk producten die gemaakt zijn in de EU om zo constante levering en hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen. Daarnaast worden alleen producten in het assortiment opgenomen waarvan de juiste en complete certificaten beschikbaar en gevalideerd zijn.

Wij bieden de producten voornamelijk aan ziekenhuizen, klinieken, huisartsen, verpleeghuizen, dokters- en artsen praktijken. Ook stellen wij onze producten beschikbaar aan particulieren.
De zekerheden van https://www.pharmacity.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.